Sierpleisters

Betonlook

Met betonlook wordt een effect van betonnen wanden gecreëerd. Deze moderne toepassing is verrassend en toepasbaar in diverse ruimtes zoals woonkamer, badkamer, toilet en keuken. Betonlook wordt in 3 lagen aangebracht waarna het effect van beton word verkregen. Betonlook is echter in alle kleuren leverbaar.

Spachtelputz

Is een sierpleister ook wel een verzamelnaam voor kunstharsgebonden producten met een korrelige structuur t.b.v. de eindafwerking van de wanden. De sierpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en met verschillende korrel groottes, ook is spachtelputz in de door u gekozen kleur leverbaar. Een sierpleister product is hard en stootvast en tevens ook afwasbaar en over tex baar. De structuur is bovendien door en door gekleurd.

Barokpleisters

Dit is een decoratieve pleister met een licht korrelig eindstructuur. Reukarme kwaliteit met een mooie volle structuur. Kras- en stootvast, blijvend elastisch en ademend. De barokpleister is verkrijgbaar van 1.5 mm tot 3 mm en is in alle kleuren leverbaar.

Structuurpleister

Dit is een decoratieve pleister met een schorseffect. Reukarme kwaliteit met een mooie volle structuur. Kras –en stootvast, blijvend elastisch en ademend. De structuurpleister is verkrijgbaar van 2 mm tot 4 mm en is in alle kleuren leverbaar.

Marmerpleister

Marmerpleister is een zeer luxe pleister, die vroeger al werd toegepast in paleizen, kerken en luxe herenhuizen op plaatsen waar echte marmer te duur of niet toepasbaar was. De meeste marmerpleisters komen uit Italie met mooie namen zoals Coccio Antico, Raffaello, Marmorino etc. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, geschikt voor binnen en een aantal zelfs ook voor buiten.